Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τιμητική διάκριση στον Γ. Σούρλα από το υπ. Εθνικής Άμυνας

Για την απονομή του Σταυρού Τιμής και Αξίας Α’ Τάξεως για «τις όλως διακεκριμένες Υπηρεσίες του στις Ένοπλες Δυνάμεις και στην Πατρίδα», από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλο, πριν αναλάβει τα καθήκοντα Επιτρόπου, παρουσία της Στρατιωτικής Ηγεσίας, ο Γ. Σούρλας, δήλωσε:




«Η τιμητική διάκριση όταν προέρχεται από την Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, αποκτά ιδιαίτερη και ξεχωριστή σημασία.

Όταν προέρχεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις, που εγγυώνται την εδαφική ακεραιότητα και την εθνική ανεξαρτησία, που λάμπρυναν την Ιστορία μας, που δόξασαν την Πατρίδα και προκάλεσαν τον παγκόσμιο θαυμασμό.

Η τιμητική διάκριση αποκτά ιδιαίτερη σημασία, όταν απονέμεται από τον Δημήτριο Αβραμόπουλο, που κατά τη διάρκεια της θητείας του, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έβαλε τη σφραγίδα της Διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης, τα μεγάλα ζητούμενα της εποχής μας».

http://www.defencenet.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Α/ΓΕΕΘΑ στην περιοχή ευθύνης του Δ΄Σώματος Στρατού για τις "τελευταίες πινελιές"...

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης Μεγάλης Κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 21» μετέβη στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού στο Νομό Έβρου.

Η αναβίωση του Ρούπελ μέσα από τον φακό του Μηνά Δρεστιλιάρη

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και στο πλαίσιο της κορύφωσης των εκδηλώσεων για την 81η Επέτειο της «Μάχης των Οχυρών», έλαβε χώρα η Αναπαράστασή της στο Οχυρό Ρούπελ, την οποία παρακολούθησε ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής ως Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

Πρόσθετα Δικαιολογητικά Υποψήφιων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ)

  Το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει ότι λόγω της παράτασης της ημερομηνίας υποβολής των δικαιολογητικών μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στις προκηρύξεις πρόσληψης των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ) του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Κοινού Νομικού Σώματος, οι υποψήφιοι που έχουν καταθέσει δικαιολογητικά μέχρι την Τρίτη  26 Απριλίου 2022 και έχουν αποκτήσει μετά την ημερομηνία αυτή επιπλέον γραμματικές γνώσεις ή προσόντα που επηρεάζουν τη μοριοδότησή τους, δύναται να υποβάλλουν τα επιπλέον δικαιολογητικά στις παρακάτω διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail):    - Για τον Στρατό Ξηράς: epop.katataxi@army.gr  - Για το Πολεμικό Ναυτικό: epop@navy.mil.gr - Για την Πολεμική Αεροπορία: epop.epitropes@haf.gr - Για το Κοινό Νομικό Σώμα: geetha_dsl@stratologia.gr